De Blauwe Hengst geeft cursussen, opleidingen & themadagen voor mensen die eens op een andere manier naar de gezondheid van hun paard willen kijken en daarbij zelf het heft weer in handen willen nemen. Het spreekt voor zich dat we dat doen vanuit onze eigen uitgangspunten die omschreven zijn in onze visie.

We willen je tijdens deze dagen graag uitgebreid informeren maar ook inspireren. Een praktische hand-out is bijna altijd inbegrepen. Je hoeft dus niet druk mee te schrijven gedurende de dag. De informatie die we geven staat ook in een reader; die kan je optioneel erbij bestellen. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Je kunt dan thuis alles nog eens rustig nalezen.

Alle opleidingen, cursussen en themadagen geven we ook op verzoek op locatie. Mits er natuurlijk voldoende deelnemers zijn. Heb je interesse neem dan contact op.

Wil je weten welke cursussen, opleidingen & themadagen wij allemaal geven, kijk dan in onze agenda. Het specifieke aanbod over Manuele Lymfe Drainage vind je terug op www.paardenlymfedrainage.nl

Je kunt je aanmelden via ons inschrijfformulier op deze site. Vul je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer in en vergeet niet te vermelden voor welke cursus of themadag en op welke datum je je aan wilt melden. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en factuur per mail.

Je inschrijving is pas definitief nadat het volledige cursusgeld of inschrijfgeld is ontvangen.

Op al onze themadagen, curssusen en opleidingen zij onze algemene voorwaarden van toepassing.

Wil je meer informatie dan kun je altijd contact met ons opnemen.