Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bijscholingdag MLD

22 maart

Speciaal voor cursisten die in het verleden de basis opleiding MLD therapeut al hebben gevolgd, geven we regelamtig een bijscholingdag. Tijdens deze dag worden de puntjes voor iedereen weer op de “i” gezet. We gaan een deel van deze dag masseren zodat alle technieken weer even opgefrist worden. Daarnaast krijg je extra informatie en een aantal nieuwe inzichten met betrekking tot het lymfe systeem en haar functioneren.

Voor wie is deze dag?

Speciaal voor iedereen die bij wil blijven op het gebied van MLD geven we regelmatig bijscholingsdagen. Voor de therapeuten die in het MLD register staan is het verplicht om ieder jaar minimaal 1 bijscholingdag te volgen.

Opzet van de dag

Tijdens deze dag worden de puntjes voor iedereen weer op de i gezet. We gaan een deel van deze dag masseren zodat alle technieken weer even opgefrist worden. Daarnaast krijg je nieuwe informatie en inzichten over het lymfesysteem.

Lesdata en kosten

Deze dag begint om 10 uur. We ronden om 17.30 af. Vanaf 9.30 ben je welkom en staat er koffie en thee klaar. De kosten voor deze dag zijn € 151,25 (incl. BTW) per persoon. Dit is inclusief koffie en thee, vergeet niet zelf je lunch mee te nemen. Wil je je aanmelden? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier.

Gegevens

Datum:
22 maart

Locatie

Omgeving Apeldoorn
Beemte, Nederland + Google Maps